Om mig

Jeg er praktikker og trækker på mine mange års erfaring som pædagog, familievejleder, støttepædagog og i særdeleshed fra mit virke som inklusionsvejleder på skole og i dagtilbud samt i foreningsliv. Her har jeg erfaring i at arbejde med mål, mestringsstrategier og evaluering såvel som i at rådgive og vejlede forældre og ansatte om inklusion og forældresamarbejde. Annes oplæg kredser om temaer som; hvordan I får skabt drømmeklassen, en børnegruppe i trivsel, trivsel for alle børn og unge eller emner som trivsel, inklusion, pædagogik og forældresamarbejde.Anne Søgaard er praktikker og hendes oplæg byder naturligt på mange praksiseksempler og aha-oplevelser fra hverdagen, som tilhørerne kan nikke genkendende til. Hun har endvidere et stort fokus på, hvor ansvaret ligger, hvem der har fagligheden og hvilken rolle forældrene har.Det er alles ansvar at Bent trives. Og der sidder femogtyve Benter i hver klasse, på hvert fodboldhold, i en børnehave eller til gymnastik, og alle har de noget de lige skal lære.Alle børn og voksne gør det bedste de kan. Og hvis ikke de gør det, må vi være nysgerrige på hvorfor og hvordan vi hjælper dem til at gøre deres bedste. Hvis et barn i gruppen ikke trives, så trives dit barn heller ikke.

Chat afsluttet

Skriv en besked ...▲ 


​Kontakt information

Email: anne@annesogaard.dk
Mobil: 22 90 71 92


​​Foredrag om vensomhed

​Lær vensomhed og slet ensomhed

​10 konkrete teknikker til at skabe vensomhed

Hvad siger dem jeg har hjulpet


"

Anne Søgaard var på vores skole, og holde oplæg om vensomme kulturer. hun sagde at et smil og glæde kan have afgørende betydning for kulturen, det skal jeg lige love for at det havde, efter kun 14 dage var klassen som forvandlet, og mobning, sladder, kritik, nedgørelse og usikre kulturer, med børn med lavt selvværd var væk.

lærer fra gerbrandskolen

"

Anne har af flere omgange været en værdigfuld sparringspartner, og oplægsholder omkring skolens trivsel og forældresamarbejde. Anne ser om nogen koblingen mellem forældre og skolen og børnenes trivsel i deres klasser. Det gør Anne bla. gennem sine faglige velfunderede og tydelige oplæg om at skabe vensommekulturer for og med alle.


 Jens  Nellerman Charpentier. skoleleder St Magleby skole

En energiudladning fra Amager ! Vi havde store forventninger til Anne, og de blev til fulde indfriet. Anne sætter barnet i centrum og går ikke på kompromis. Faglighed leveret med følelser og entusiasme. Tak for en givende dag. 

Jesper Tangbæk Direktør i Solrød kommune​Fotos

​Til gratis brug til artikler og arrangementer


.

Enter your text here...